Technici van ECOM depanneren klant met nieuwe HS-cabine in 1 nacht

Een stroomstoring komt altijd ongelegen. Maar het is dubbel zo vervelend als dit een dag voor Kerstmis gebeurt. Het overkwam het Aartselaarse Bedrijvenpark Cleydael. Gelegen in de nabijheid van de A12 biedt Cleydael onderdak aan diverse bedrijven. In de verschillende kantoren werken een 100-tal personen en de opslagruimtes hebben een capaciteit van 7.000m˛. Op 23 december valt de stroom uit…
Lees verder >>
     
     
ECOM breidt portefeuille uit met mooie referenties

Met de nodige fierheid mogen we laten weten dat twee belangrijke overheidsinstanties onlangs het technisch onderhoud en beheer van hun gebouwen aan ECOM Services hebben toevertrouwd. De Vlaamse overheid koos voor de komende 7 jaar voor ECOM Services voor het beheer van het Viginie Lovinggebouw in Gent. En de stad Hasselt doet een beroep op ons voor het onderhoud van maar liefst 27 verschillende stadsgebouwen.

Sinds begin dit jaar verzorgt ECOM Services het onderhoud van het op twee na hoogste gebouw van Gent, inclusief het actief technisch beheer.
Lees verder >>
 
     
     
  ECOM Services genomineerd voor Time Award

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is goed voor je organisatie, daar zijn we bij ECOM Services sterk van overtuigd. Maar enkel op voorwaarde dat je iedereen binnen je onderneming meekrijgt. Onze teambuilding werd er een met een maatschappelijk draagvlak. En dat leverde ons een nominatie voor de Time Award in de categorie ‘KMO van het jaar’ op.
Lees verder >>
     
     
Efficiënte opvolging, lagere energiekosten

Om de evolutie van uw energieverbruik op te volgen, stelt ECOM u graag een handige webtool ter beschikking. De applicatie bezorgt u actuele gegevens over uw energieverbruik. U kunt vergelijkingen maken en u kunt nagaan waar u nog ruimte heeft voor verbetering en dus besparingen.
Lees verder >>
 
     
 

ECOM SERVICES NV
Fotografielaan 30, 2610 Wilrijk  |  Tel.: 03/820.72.20  |  Fax: 03/830.32.42
E-mail: info@ecom-services.be  |  www.ecom-services.be

Klik hier om uit te schrijven